Heategevusfondi toel sõidab Pärnumaa 100 last Eesti Laulu peaproovi

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul Saku Suurhallis.
Eesti Laul Saku Suurhallis. Foto: Raul Mee

Heategevusfond "Aitan lapsi" ja Eesti Laul viivad Pärnumaa 100 koolilast ülehomme Tallinna Saku Suurhalli lauluvõistluse peaproovi ja kutsuvad kõiki kontserdil käinud noori üles osalema temaatilisel esseekonkursil.

"Eelmisel aastal tõime igast Eesti maakonnast 100 ehk kogu Eestist 1500 last Eesti Laulu vaatama ning tagasiside ettevõtmisele oli erakordselt soe," ütles fondi "Aitan lapsi" nõukogu liige Eero Nõgene. "Seetõttu otsustasime selgi aastal anda 1500 lapsele võimaluse aasta sõita ühe suurema muusikasündmuse peaproovi ja lemmikutele kaasa elada."

Peale muusikaelamuse pakkumise kutsub heategevusfond koostöös Eesti rahvusringhäälingu (ERR) ja Eesti lastekirjanduse keskusega kõiki kontserdil käinud noori osalema esseekonkursil, mille kolme paremat tööd premeeritakse 150, 100 ja 50 euroga. Samuti panevad "Aitan lapsi" ja ERR 12 vahvamale võistlustööle auhinnaks välja ekskursiooni rahvusringhäälingusse.

"Kuna eelmisel aastal saime palju tänukirju, siis mõtlesime, et miks mitte sel aastal kokku koguda laste mälestused kontserdil osalemisest? Palume Eesti Laulu kontserti külastanud noortel kehastuda muusikaajakirjanikeks ning oma elamused ja arvamused kirja panna," rääkis Nõgene.

Ühe A4-formaadis lehekülje pikkusi tekste ootab "Aitan lapsi" Pärnumaa lastelt 19. märtsiks e-posti aadressile info@aitanlapsi.ee. Teksti juurde tuleb märkida kirjutaja nimi, kool, klass ja meiliaadress.

Parimaid noori muusikaajakirjanikke auhinnatakse 16. aprillil. Võitjaid teavitatakse e-kirja teel ning nimed avalikustatakse "Aitan lapsi" kodulehel ja Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles