Kergejõustiklased teenisid Balti meistrivõistlustelt kolm medalit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emely Karhu.
Emely Karhu. Foto: Marko Mumm / EKJL

Täna toimusid Võrus U18 vanuseklassi Balti talvised meistrivõistlused, kus Eesti koondist esindasid kolm suvepealinna sportlast: Niidupargi kergejõustikuklubi sportlased Emely Karhu ja Rasmus Roosleht ja Ann Marii Kivikas SK Altiusest.

Läti ja Leedu eakaaslastega võisteldi 11 alal: 60, 300, 800 ja 3000 meetri jooksus, 60 meetri tõkkejooksus, kõrgus-, teivas-, kaugus ja kolmikhüppes, kuulitõukes ja 4x200 meetri teatejooksus nii neidude kui noormeeste arvestuses.

Karhu võistles kõrgushüppes, kus tuli 1.74ga hõbedale. Sama tulemuse sai kirja Läti esindaja Zane Zemite, kuid tema ajas eelmistel kõrgustel latti vähem maha ja teenis kulla.

Roosleht võttis konkurentidega mõõtu kuulitõukes (5 kilogrammi), kui heitis raudmuna 16.08 meetri kaugusele ja sai kaela pronksise autasu. Kuld ja hõbe jäid poole meetri kaugusele. 

Kivikas võistles kahel alal, nii 60 meetri jooksus kui 4x200 meetri teatejooksus. Sprindis ta aega kirja ei saanud, kuid teatejooksus aitas Eesti koondise viimast vahetust joostes hõbemedalile. Kulla võttis kindlalt Läti. Eestlased edestasid finišiheitluses Leedut vaid 0,03 sekundiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles