Kutsehariduse edendamise innovatsioonikohvik tuleb taas

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiendat korda toimuva kutsehariduse edendamise innovatsioonikohviku seekordseks teemaks on informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogia.
Viiendat korda toimuva kutsehariduse edendamise innovatsioonikohviku seekordseks teemaks on informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogia. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) tänavune kutsehariduse edendamise innovatsioonikohvik toimub 22. märtsil Forwardspace koostöötamiskeskuses.

Viiendas valdkonnapõhise kutsehariduse edendamise innovatsioonikohvikus (KEIK) arutletakse seekord informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogia õppimise ja õpetamise tuleviku üle. Peaesineja on Baltic Computer Systemi tegevjuht Ants Sild.

KEIKi raames toimuvad koos tööandjatega ja linnakodanikega vabas vormis vestlusringid ja arutelud, mille eesmärk on luua kolmemõõtmeline koostöö, kuhu koolitus- ja tööjõuvajaduse sisendi annavad tööandjad. Laudkondi juhivad tööandjad, erialaliitude esindajad või spetsialistid ning PKHK õppevaldkondade esindajad. Kohvikus osalejad genereerivad koostöös kooliga ideid, et oma erialasid populariseerida, õppetööd paindlikumalt korraldada ja mainet tõsta.

KEIKi rahastavad Euroopa sotsiaalfond ja Eesti riik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles