Sõudeparemik hakkab lõunamaale sättima

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMil pronksi võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi tiim suundub õige pea Horvaatiasse laagrisse. Kas jätkatakse samas koosseisus, pole veel kindel.
MMil pronksi võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi tiim suundub õige pea Horvaatiasse laagrisse. Kas jätkatakse samas koosseisus, pole veel kindel. Foto: www.pictrs.com

Sõudjate sisehooaeg on lõppenud. Viimasel mõõduvõtul, Eesti meistrivõistluste 2000 meetri distantsil tegi kaasa kogu Eesti paremik. Nüüd on aeg paadid ja aerud välja otsida, sest juba õige pea minnakse Horvaatiasse harjutama.

Läinud nädalavahetuse võistlusel oli pingelisim konkurents meeste klassis, kus kaasa tegid kõik Rio pronksmedalistid. Stardinimekirja sirvides võis ennustada paljukordse sisemeistri ja kahekordse olümpiamedalisti Tõnu Endreksoni ja pea niisama teeneka Allar Raja jõu­katsumist.

Ülipõnevas sõidus selgus meister alles lõpumeetritel. Võitjana väljus vanameister Endrekson ajaga 5.51,4. Raja pälvis hõbemedali vaid 0,6sekundise kaotusega (5.52) ja kolmandaks platseerus mullu maailmameistrivõistlustel neljapaadis pronksi võitnud Kaur Kuslap (5.57,8).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles