Keset Tahkuranna metsi seisab ehtne Inglise telefoniputka

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui inglane Philip Eastwood veel noor oli, küsis isa ta käest, kas poeg soovib tema talu üle võtta. Philip lükkas aga pakkumise tagasi ja suundus hoopiski 23 aastaks Briti armeesse. Kui sõjaväeaastad läbi said, rääkis ta muudkui abikaasa Sonyale, kuidas ta ei suuda nende Yorkshire’i kodus igavat elu elada. Nii hangitigi 2009. aastal Pärnumaa väiksesse külla natuke maad, võeti paar looma ja hakati Eestis uut elu rajama.

Nüüdseks on Eastwoodide 2006. aastal Tahkurannas valminud talus juba omajagu asukaid. Inglaste hoole all on 14 parti, trobikond kanu, viis hane, neli kitse, kaks lammast, kolm kukke ja koera ning vasikas. “Tahaks kohe sea ka võtta, aga peame ootama, kuniks gripp on taandunud,” tõdes Philip.

Kui varem oli nende talumaal vaid üks maja, on Eastwoodid nüüdseks ehitanud veel teisegi elamu garaaži ja talliga, suve­maja, kuuri, kasvuhoone ja keldri-punkri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles