Pärnumaa pranglimise üldvõidu noppis Mai kool

, Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa pranglimise 2018. aasta meistrivõistluste finaalvooru eelvõistluste tulemuse põhjal oli Kilingi-Nõmme gümnaasiumi kutsutud 41 õpilast ja neli õpetajat. Koolide üldvõit läks Pärnu Mai koolile.

Maakonna parimate sirgujate võistlusklassis (1.–3. klass) tuli esimeseks Raimond Lillemaa Mai kooli 2.a klassist. Teine oli Rico Kalde Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 3. klassist ja kolmas Kert Heljas Surju põhikooli 3. klassist.

Oskajate võistlusklassis (4.–6. klass) läks võit Triinu Kirschbaumile Uulu põhikooli 6. klassist. Teine koht Laura Viikbergile Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi 5.b klassist ja kolmas koht Marlon Saule Mai kooli 4.b klassist.

Neidude võistlusklassis (7.–12. klass) võitis Helene Loorents Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 9.a-st. Teise koha sai Kätlin Kits Sütevaka humanitaargümnaasiumi 10. klassist ja kolmanda Birthe Lall Surju põhikooli 7. klassist.

Noormeeste võistlusklassis (7.–12. klass) oli tugevaim pranglija ja saavutas finaali parima tulemuse Chris Kruusimägi Pärnu Koidula gümnaasiumi 11. klassist. Teine oli Kert Kruusimägi Surju põhikooli 8. klassist ja kolmas Sander Saarpere Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 11. klassist.

Naiste võistlusklassis läks esikoht Surju põhikooli õpetaja Ave Kartaule, teine koht Mai kooli õpetaja Reet Juurikale ja kolmas koht sama kooli õpetaja Liina Õismetsale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles