Doktor Tulmin rajas Pärnumaal oma ravisuuna

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uroloog-üldkirurg Peeter Tulmin on Pärnu haiglas töötanud 20 aastat ja teeb aastas ligemale 250 operatsiooni.
Uroloog-üldkirurg Peeter Tulmin on Pärnu haiglas töötanud 20 aastat ja teeb aastas ligemale 250 operatsiooni. Foto: Urmas Luik

Doktor Peeter Tulmini terekäsi on nii tugev, et tahaks oma hüvakätt raputada, nagu akadeemik Ene Ergma presidendipaariga kätlemise järel kaamerapilti jäi. Aga tohtri käsi, eriti parem, peabki tugev olema, sest sellega hoiab ta skalpelli.

Pärnu haigla kodulehe järgi teeb maakonna ainus uroloogiliste haiguste diagnoosimise, ambulatoorse ja statsionaarse ravi ning onkoloogiaga tegelev arst aastas ligemale 250 operatsiooni ja nõustab polikliinikus üle 3000 patsienti.

Tööle pühendunud mees tõusis prožektorite valgusesse kui Pärnumaa kõrgeima tunnustuse, vapimärgi kavaler. Loomult tagasihoidlikuna vangerdanuks ta tähele­panu keskmesse sattumise eest ära, kuid seekord polnud Endla Küünis sellest pääsu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles