Galerii: Pärnu muuseumi tänuüritusel anti "Soe käepigistus"

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tänas Pärnu muuseum neid, kes aasta jooksul on aidanud muuseumi tööle kaasa: kas panustanud näitustesse ja kogudesse või mõnel muul moel muuseumiga ühes suunas mõelnud.

Kõik 50 kutsutut on muuseumi abistanud, kuid esile toodi neli isikut. Rao Heidmets ja Andres Adamson on aidanud teha näitusi, mis on toonud muuseumi palju uusi külastajaid.

Kaili Viidas sai tunnustuse osaliseks selle eest, et tõi Koidula muuseumi palju huvilisi. Tänu lavastusele "Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola" käis Koidula muuseumis pea kolm korda rohkem rahvast kui tavaliselt.

Tänatakse ka Virve Laubet, kes tõi Pärnu koolid mäluasutusse. Nimelt koordineeris ta projekti, mille raames siinsed õpilased pääsesid muuseumi tasuta. Peale selle on Laube suur muuseumifänn ja ka 100 triibusoki näitus jõudis inimeste ette just tema initsatiivil.

Tänutäheks tõhusa koostöö eest pälvisid tänatud inimesed Pärnumaa kihelkondade mustreis kootud kindad raami sees. Auhind kannab nime "Soe käepigistus".

Tänasel üritusel anti autasu Adamsonile ja Viidasele. Heidmetsa ja Laubeni jõuab meene hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles