Võrkpallurid lõpetasid põhiturniiri tabeli teisel real

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu fännid.
Pärnu fännid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu võrkpalliklubi võttis sellest nädalavahetusest küll maksimumi, alistades Balti liigas nii Järvamaa VK kui ka Tallinna Selveri, kuid kuna põhikonkurent Saaremaa ei vääratanud, lõpetasid pärnakad põhiturniiri teisena. 

Täna Pärnu spordihallis pakuti pealtvaatajatele kaasahaaravat mõõduvõttu. Esimeses geimis madistati Selveri vastu viimaste punktideni: 24:24 seisult lõi hästi palli maha Taavet Leppik. Järgmisel pallingul eksis Toms Švans (25:25). Seejärel eksisid vastased servil (26:25 Pärnule). Avageimi lõpetas Markkus Keele serviäss (27:25).

Teises geimis võideldi kiirelt alguses edu sisse, mida hoiti lõpuni: 25:15.

Kolmandas geimis jõudude vahekord muutus: Selver haaras 15:8 juhtohjad. Vahepeal võis meie peatreeneri Avo Keele kõrvu jõuda info, et Saaremaa on Lätis võitnud ja põhiturniiri esikoha kindlustanud. Seega lülitas loots mängu mitu vahetusmängijat, kes tavaliselt platsile ei pääse. Kolmas geim külalistele 25:16.

Neljas geim pärnakatele 25:19 ja kogu matš 3:1.

Edvinas Vaškelis tõi võitjatele 17 punkti.

Konkurent Saaremaa mängis täna Lätis VK Biolars/Jelgavaga ja võttis 3:0 (27:25, 30:28, 25:17) võidu. Saaremaa kogus põhiturniiri lõpuks 69 ja Pärnu 68 punkti. See tähendab, et nelja meeskonna finaalturniir peetakse Kuressaares.

Veerandfinaali paarid: Saaremaa – Jelgava, Pärnu – Riia, Tartu – Rakvere, Jekabpils - Selver.

Veerandfinaali avamängud tulevad järgmise nädala neljapäeval ja kordusmängud laupäeval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles