Positiivne mäng, negatiivne tulemus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapruse jalgpallurid kõmmutasid Tammeka väravale mitu ohtlikku lööki, kuid Taaralinna puurivaht Karl Johan Pechter jäi üle mängimata.
Vapruse jalgpallurid kõmmutasid Tammeka väravale mitu ohtlikku lööki, kuid Taaralinna puurivaht Karl Johan Pechter jäi üle mängimata. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond pusis Premiumi liiga teise vooru matšis Tartu Tammekaga kui võrdne võrdsega, kuid pidi siiski 0:1 Taaralinna tiimile alla vanduma.

Matši kulminatsioon saabus juba siis, kui kõik pealtvaatajad ei olnud veel Pärnu kunstmuru­staadionilegi jõudnud. Avavoorus Nõmme Kaljult 7:0 kolaka saanud pärnakad jäid juba kolmandal minutil tagaajaja rolli, kui palli suunas peaga oma väravasse Rauno Tutk.

“Alguse kiire värav lõi meid pisut rivist välja, aga teine poolaeg näitas, et tahtsime viigiväravat lüüa,” rääkis Vapruse abitreener Taavi Midenbritt. “Tutki omaväravas kindlasti ei saa süüdistada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles