Võrkpallurid lõpetasid põhiturniiri teisena

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Avo Keel ennustas enne otsustavaid mänge, et Saaremaa ei väärata. Nii läkski.
Pärnu peatreener Avo Keel ennustas enne otsustavaid mänge, et Saaremaa ei väärata. Nii läkski. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond võttis möödunud nädalavahetusest maksimumi, alistades Balti liigas kaks vastast, kuid kuna konkurent Saaremaa ei vääratanud, lõpetasid pärnakad põhiturniiri tabeli teisel real.

Reedel korraldati Paides sealse Järvamaa VK vastu korralik jõudemonstratsioon, kui vastastele anti kolmes geimis vastavalt 17, 14 ja 14 punkti.

Üleeile põhiturniiri viimases kodumängus Tallinna Selveri vastu oli põnevust pisut rohkem. Avageim lõppes Markkus Keele pallinguässast 27:25. Teises geimis võideldi kiirelt alg­edu kätte, mida hoiti lõpuni: 25:15.

Kolmandas geimis jõudis meie peatreeneri Avo Keele kõrvu info Lätimaalt, et liiga liider Saaremaa VK on alistanud Biolars/Jelgavaga 3:0 ja kindlustanud põhiturniiri võidu. Seega lülitas loots mängu vahetusmehedki, kes kaotasid küll kolmanda geimi 16:25, kuid võitsid neljanda 25:19 ja kogu matši 3:1.

Pärnakad lõpetasid põhiturniiri 23 võidu ja kolme kaotusega. Kahel korral tuli alla vanduda Saaremaale (0:3 ja 1:3) ja korra Selverile (2:3). Üks tabelipunkt läks kaduma kahes 3:2 skooriga lõppenud võidumängus: Bigbank Tartu ja liiga punase laterna OC Limbaži/MSG vastu.

Balti liiga veerandfinaalis tuleb suvepealinlastele vastu Riia tehnikaülikooli meeskond. Mängitakse kahe võiduni ja matšid on juba ülehomme ja laupäeval. Vajaduse korral mängitakse pühapäevalgi.

Ühtlasi on selged Eesti meistrivõistluste asetused. Saaremaa pääses otse poolfinaali, veerandfinaalides lähevad vastamisi Pärnu ja TTÜ, Tartu ja Järvamaa ning Selver ja Rak­vere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles