Pärnu motopoiss kihutas Hollandi krossil mehiselt

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Jörgen-Matthias Talviku valmistub Euroopa meistrivõistluste startideks.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Jörgen-Matthias Talviku valmistub Euroopa meistrivõistluste startideks. Foto: Rauno Kais

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv Jörgen-Matthias Talviku tuli Hollandi motokrossi lahtiste meistrivõistluste etapil Markelo rajal 125 kuupsentimeetri masinaklassis kahe sõidu kokkuvõttes üheksandaks.

Etapi võitis hollandlane Rene Hofer. Sel hooajal Yamaha noorte tehasetiimi MJC värvides võistlev Talviku sai kvalifikatsioonis 59 konkurendi seas 29 tulemuse.

Esimese võistlussõidus oli Pärnu motoklubi kasvandik kaheksas ja teises sõidus kuulus talle 11. koht.

“Markelo rada oli iga kandi pealt mehine,” ütles noor motomees. “Sain sealt hulga väärtuslikke kogemusi, mis edaspidi kuluvad marjaks ära. Alanud hooaeg pakub väga palju põnevaid väljakutseid, kuna osaleme oma tiimiga kõigil Euroopa meistrivõistluste etappidel. Saame oma võimeid proovile panna samuti Hollandi, Prantsusmaa ja Itaalia krossidel. Praeguste plaanide kohaselt olen Eesti meistrivõistluste nädalavahetustel vaba ja võin koduses konkurentsis medaliheitlustes kaasa lüüa.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles