Järelvaadatav: lätlased osutasid Balti liigas tugevale Pärnule visa vastupanu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liiga veerandfinaali avakohtumises alistas põhiturniiril teise koha teeninud Pärnu 3:1 (26:24, 25:16, 19:25, 25:17) Riia klubi RTU/Robežsardze.

Mängu eel:

Pärnu kaotas põhiturniiri esikoha Saaremaale vaid punktiga. Riia sai põhiturniiril seitsmenda koha ehk selles paaris on kindel soosik Pärnu. Sama tõestavad mõlemad põhiturniiril peetud omavahelised mängud, sest esimese võitis Pärnu kodus 3:0 (18, 23, 18) ja teise võõrsil samuti 3:0 (21, 10, 19).

"RTU-l on võrreldes meie viimase omavahelise mänguga lisandunud vigastuspausilt kaks mängumeest. Alanud on mängud, kus peab võitma, kui tahame medalite jagamisel osaleda. Esimene eesmärk on pääseda seeriast edasi Final Fouri ja vahet ei ole, kas selleks läheb vaja kaks või kolm mängu. Hetkel on meeskond terve ja normaalses mänguvormis," rääkis Pärnu peatreener Avo Keel.

Veerandfinaalid peetakse kahe võiduni, veerandfinaalide kuupäevad on 15. ja 17. märts, vajadusel toimub 18. märtsil otsustav kohtumine (kõrgema asetusega meeskonna kodusaalis).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles