Õpilaste uurimistööd väärisid tunnustust

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde valla üks mälestusmärk tähistab 
August Janseni sünnikohta.
Saarde valla üks mälestusmärk tähistab August Janseni sünnikohta. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Üleriigilisel õpilaste ajalooalaste uurimistööde võistlusel “Kakskümmend aastat Eesti  ajaloos (1991-2011)” pälvisid Pärnumaalt tunnustuse nelja kooli õpilaste tööd.
 

Kristel Lusik Are põhikooli 8. klassist sai 1. koha  ja presidendi tänukirja uurimistöö “Muutused Are valla ettevõtluses ja töökohtades 1991-2011” eest, teda juhendas Elve Tamvere.

Tihemetsa põhikooli 9. klassi neiud Saskia Sepp ja Mailiis Ollino “Saarde valla mälestusmärgid” teenis raamatupreemia ja presidendi tänukirja, uurimistööd juhendas Marju Sepp.

Audru keskkooli tuli kaks preemiat: Alex Mölderi töö “Jaroslavna – lõimumise kandja Pärnu linnas” vääris raamatupreemia ja presidendi tänukirja, Merilin Mango “Aja kolm värvi minu vanaema Helve elus” presidendi tänukirja. Mölder ja Mango õpivad 11. klassis ja neid juhendas Aniita Uibu.

Taavi Tuisk Pärnumaa kutsehariduskeskusest võtab vastu raamatupreemia ja presidendi tänukirja töö eest “Metsandusõppest Tihemetsas läbi aegade”, uurimistöö juhendaja oli Marju Sepp.

12. ajalooalaste uurimistööde võistlusel osales põhikooli osas üle Eesti kokku 63 võistlejat 49 uurimustööga ja gümnaasiumist 73 osalejat 47 uurimistööga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles