Galerii: kolmandikud etendasid ingliskeelseid näitemänge

, Pärnu inglise keele aineühenduse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval toimus Pärnu noorte vabaajakeskuses igakevadine ingliskeelsete näidendite festival, kus linna 3. klasside õpilased astusid üles väikese etteastega.

Ürituse eesmärk on kasvatada laste esinemisjulgust ja koostööoskust ning loomulikult arendada võõrkeeleoskust. Lapsed, kes astuvad lavale, on inglise keelt õppinud vaid aasta või kaks, aga kuuldu-nähtu järgi võiks küll arvata, et nad teavad ja oskavad palju rohkem, kui koolis õpitud. Seda arvatavasti tänu arvutimängudele, internetile, meediale, vanematele, kes viivad võsukesi reisima.

Truppe ei panda paremusjärjestusse, küll aga tuuakse esile kõikide kollektiivide tugevad küljed ja antakse välja eripreemiaid.

Seekord torkas silma Artur Vunk Pärnu Waldorfkoolist, kes oli ära õppinud väga pika teksti, Melian Haavandi Pärnu Ülejõe põhikoolist pälvis parima näitlejanna preemia, Audru kooli kolmandikud olid väga palju vaeva näinud kostüümidega ja Pärnu vabakool esines tihedat koostööd nõudva kavaga.

Kogu üritust on vedanud algusest peale vabakool. Seekord oli eestvedaja äsja vabakooli kollektiiviga liitunud vene ja inglise keele õpetaja Galina Muižnieks. Tegemist on väga andeka ja rõõmsameelse noore pedagoogiga, kes oskab tööst rõõmu tunda ja teisi hea tujuga nakatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles