Broneerige praamipiletid: võrkpallurid edenesid finaalturniirile

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi.
Pärnu võrkpalliklubi. Foto: Mailiis Ollino

Kui Balti liiga veerandfinaalseeria avamängus pidi Pärnu võrkpalliklubi kõvasti pingutama, et kodusaalis RTU/Robežsardzest jagu saada, siis kordusmängus avanes märksa rõõmsam mängupilt. 3:0 võit ja pääs Kuressaarde finaalturniirile on tõsiasi. 

Pärnakad ei saanud matši alguses kuidagi mängumootorit käima: avageimi keskel juhtisid lätlased 15:10, mille peale meie peatreener Avo Keel võttis aja maha ja kutsus võrkpallurid õpetussõnu kuulama.

Sellest oli kasu: hetk hiljem oli kaotusseis vaid ühepunktine (15:16) ja paar pikka pallivahetust hiljem jõuti viigini (17:17). Viik püsis tablool – 23:23, 24:24 ja 25:25 –, kuid siis teenisid pärnakad otsustavad kaks punkti ja võitsid raske geimi. 1:0.

Teist mänguperioodi kontrollisid pärnakad kindlalt ja võitsid 25:18. Kolmandaski näidati head võrkpalli ja kindlustati 25:16 geimivõiduga pääs poolfinaali.

Robert Juchnevic tõi 14, Kevin Saar 11 ja Taavet Leppik 9 punkti.

Credit24 meistriliiga final four toimub 23. ja 24. märtsil Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles