Pärnakad vormistasid Lätis lõvijahiloa

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markkus Keel (vasakult), Robert Juchnevič ja Kevin Saar saavad pärast veerandfinaalseeria kindlat võitu hakata koos mees­konnakaaslastega pidama sõjaplaani lõvijahiks, mis läheb lahti reedel Saaremaal.
Markkus Keel (vasakult), Robert Juchnevič ja Kevin Saar saavad pärast veerandfinaalseeria kindlat võitu hakata koos mees­konnakaaslastega pidama sõjaplaani lõvijahiks, mis läheb lahti reedel Saaremaal. Foto: Mailiis Ollino

Kui Balti liiga veerandfinaalseeria avamängus pidi Pärnu võrkpalliklubi kõvasti pingutama, et kodusaalis Riia tehnikaülikoolist/Robežsardzest jagu saada, siis kordusmängus avanes märksa rõõmsam mängupilt. 3:0 võit ja pääs Kuressaarde, kus neli meeskonda selgitavad nädalavahetusel välja lõvidest võidukarika omaniku, on tõsiasi.

Riias mängitud veerandfinaalseeria teises vaatuses suutis kodumeeskond hambaid näidata vaid avageimis, milles pärnakad tulid välja 10:15 kaotusseisust ja võitsid lõpuks 27:25. Kahes järgmises geimis pärnakad lõunanaabritele sõna­õigust ei andnud, loovutades vastastele vastavalt 18 ja 16 punkti.

“Oli näha, et vastane tuli mängima pingevabalt. Nad riskisid esimeses geimis igapidi, nende blokk ja kaitse töötas hästi,” kirjeldas Pärnu meeskonna juhendaja Avo Keel mängu käiku. “Järgmistes geimides hakkasid meie oskused peale jääma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles