Noorte kergejõustiklaste vaev sai tasutud

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neidude teivashüppe võitja Carlyn Pukk ei jäänud päris rahule, sest lootis nädalavahetusel toimunud võistlustel hüpata parema tulemuse. Ometi piisas sellest, et konkurendid alistada.
Neidude teivashüppe võitja Carlyn Pukk ei jäänud päris rahule, sest lootis nädalavahetusel toimunud võistlustel hüpata parema tulemuse. Ometi piisas sellest, et konkurendid alistada. Foto: Marko Mumm / EKJL

Kolme kuldmedali, ühe hõbeda ja kolme isikliku rekordiga naasis noorte kergejõustiku Eesti meistrivõist­lustelt Pärnu spordikooli, SK Altiuse noorsportlane Hanno Tamm. Nädalavahetusel Tallinnas olid edukad teisedki U14 ja U16 vanuseklassis Pärnu spordiklubisid esindanud noorsportlased, kes võitsid nii medaleid kui purustasid isiklikke rekordeid.

U16 vanuseklassi 60 meetri distantsil teenis Tamm hõbeda 7,35ga. Isiklik rekord paranes sellega seitse sajandikku. Kaugushüppes alistas ta ainsana U16 vanuseklassis kuue meetri joone, hüpates 6.30 ja võites ala. Isiklik rekord uuenes 12 sentimeetri jagu, teisele kohale­ jäänud võistleja jäi maha üle poole meetriga. Kõrgushüppeski jätkas Tamm hoogsalt, sest 1.88ga võitis ta hõbeda­ kõrvale teise kulla. Seejuures parandas noormees oma tippmarki viie sentimeetri võrra. Ise jäi Tamm oma tulemustega­ rahule.

“Hea treening ja treener, kes aitas ja toetas. Tahan oma treenerile suur tänu öelda,” sõnas edukas noorsportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles