Leida S: “Tugev nõid” noolib vaid raha

, pärnakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimases hädas pöördub inimene kas või nõia poole, aga abi pole garanteeritud ja õheneb vaid rahakott.
Viimases hädas pöördub inimene kas või nõia poole, aga abi pole garanteeritud ja õheneb vaid rahakott. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimehes ilmub aeg-ajalt teade, et paljude elanike palvel on Pärnu linna tulnud tugev­ nõid Sofja. Järgneb pikk kirjeldus, mida kõike ta teeb ja oskab ja millest ära päästab.

Helistasin lehes avaldatud numbril. Kurtsin oma muret, nõid oli lahke aitama. Esimesel korral lõi lahti tarokaardid, ajas mingit udu. Selle eest panin lauale 50 eurot.

Mustlasel on võime inimeste usaldust võita. Nii määraski ta mulle rituaali. Lubas teha talismani, ürtidest segada salvi – see kõik aitavat vabaneda sõltuvusest ja needusest. Pärast rituaali hakkas raha juurde nõudma, kuigi mul oli juba kulunud suurem summa. Siis tundsin, kuidas kehast käis nõks läbi ja jõudis kohale, et olen orgi otsa sattunud.

Olen muidugi ise süüdi, kuid soovin, et teised inimesed oleks targemad ja eiraksid lehereklaami. Tuleb mustlane kuskilt maailma otsast ja ütleb, et on kõige tugevam nõid. Tegemist on illegaaliga, kes ei maksa makse ja kelle õiget nime me ei tea.

“Tugev nõid” võtab vastu Papiniidu 29 korteris, kus ilmselt elab keegi tema rahvuskaaslane.

Seda korterit kasutatakse kergeusklike töötlemiseks. Nõid ise vene keelt ei räägi, tal on tõlk, kes paneb tema jutu vene keelde. Eesti keelega pole mõtet proovidagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles