Avo Keel Balti liiga finaalist: Meil pole midagi häbeneda

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tiimil finaalis innust puudu ei jäänud, hambad ristis võideldi viimse punk­tini.
Pärnu tiimil finaalis innust puudu ei jäänud, hambad ristis võideldi viimse punk­tini. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laupäeva õhtu. Võrkpalli Balti liiga finaal. Vastamisi lähevad põhiturniiri kaks paremat: Saaremaa ja Pärnu. Meie mehed kaotavad esimesed kaks geimi kindlalt ja on kolmandaski 7:12 taga. Suvepealinna arvukas fänniarmee, kes rahvast pungil Kuressaare spordihoones armastatud tiimile kaasa elab, sügab kukalt ja närib küüsi. Kas tõesti pääsevad saarlased lahinguta?

Et veel kaotusseisust vähe oleks, teeb põlvele liiga meie esikõmmu­taja Taavet Leppik. Nurgaründaja mäng on mängitud. Pärnu peatreener Avo Keel paneb tema asemel platsile 17aastase Märt Tammearu, kes tegi päev varem poolfinaalis väga­ soliidse partii. Noormees lööb kohe esimese tõste maha ja vahe hakkab sulama.

Suvepealinlased jõuavad saar­lastele järele seisult 18:18. Paar pikka pallivahetust hiljem viib Harri Palmari blokk pärnakad juhtimagi (20:19). Kolmanda geimi otsustavatel momentidel paneb Tamar Nassar kaks korda vastaste rünnakul seina ette ja Pärnu saab ühe geimi kätte. 1:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles