Viimaste päevade pakane annab järele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimaste päevade öine krõbe pakane annab lähipäevil järele.


Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Viimaste päevade öine krõbe pakane annab lähipäevil järele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimaste päevade öine krõbe pakane annab ilmateenistuse prognoosi kohaselt lähipäevil järele.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3–9 m/s. Külma on 2–8 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Õhtupoolikul hakkab lõuna poolt alates lörtsi sadama. Ida- ja kirdetuul tugevneb 5–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja tuleb kuni 6 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, kohati vihma. Puhub ida- ja kirdetuul mandril 4–9, saartel ja rannikul 8–13, iiliti kuni 18 m/s, hommikul pöördub saartel põhja. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi. Päeval tuleb pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, õhtupoolikul lundki. Tuul pöördub loodesse ja läände, puhudes mandril 3–8, saartel ja rannikul 8–13, puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on kuni 4, Ida-Eestis 6 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 5–12, rannikul iiliti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur jääb 0 ja -3 kraadi vahele. Päeval pilvisus hõreneb. Ennelõunal sajab mitmel pool lund ja lörtsi, pärastlõunal sadu lakkab. Puhub lääne- ja edelatuul 4–10, põhjarannikul puhanguti kuni 17 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhusooja tuleb kuni 3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles