Kinoteatri eeskuju on nakkav: vald palkab kriitiku

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui mullu sügisel korraldas palgalise kriitiku leidmise konkursi Kinoteater, otsib nüüd inimest samasugusele ametikohale Lääneranna vallavalitsus.

Lääneranna vallavalitsus teatas, et Lääneranna Teataja kontseptsiooni muutmise ja rubriigi “Lugeja haarab kirve” lisandumisega otsib vallavalitsus meeskonda täiskohaga kriitikut, kelle töö sisu on pideva rahulolematuse väljendamine teda ümbritseva suhtes.

Kriitiku ametikohale kandideerijalt oodatakse pidevat pingetalumatust, oskust teha sääsest elevanti ja suutlikkust enne öelda ja siis mõelda.

Tegemist on välkpakkumisega ja kandidaatide ning CVsid koos motivatsioonikirjaga oodatakse aadressil ajaleht@laaneranna.ee täna.

„Loodame siiralt, et inimesed võtavad selle pakkumise tõsiselt, sest meil on tõepoolest selliste teadmiste ja oskustega töötajast puudus,” ütles Lääneranna valla avalike suhete spetsialist Kristina Kukk.

Lääneranna vallavalitsuse tööpakkumine.
Lääneranna vallavalitsuse tööpakkumine. Foto: Lääneranna vallavalitsus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles