Zelinski pärast viiki: Peame šansse paremini ära kasutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaprus ja Tulevik pidasid maha kompromissitu võitluse, mille tulemusena kõmmutasid mõlemad satsid ühe palli vastaste väravasse.
Vaprus ja Tulevik pidasid maha kompromissitu võitluse, mille tulemusena kõmmutasid mõlemad satsid ühe palli vastaste väravasse. Foto: Urmas Luik

Nii palju vutti kui läinud nädalavahetusel Pärnumaal pole ammu nähtud. Kõrgeimal tasemel ehk meistriliigas olid võistlustules nii mehed kui naised. Esiliiga B-tasemel pakkusid põneva heitluse Vändra Vaprus ja Pärnu jalgpalliklubi. Kohalikud tiimid madistasid kolmandaski liigas.

Premiumi liiga kuuendas voorus teenis tabelisse teise viigipunkti Pärnu Vaprus, kes koduväljakul mängis 1:1 Viljandi Tulevikuga.

Kui kaks vooru tagasi kõmmutas Tõnis Vihmoja Paide linnameeskonnale imelise värava, mille paljud vuti­fännid tembeldasid kohe hooaja parimaks, siis sama mees skooris Viljandigi vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles