Salapärane ettevõtja arendab ratsakeskust

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audrusse tahetakse rajada üht maakonna muljet avaldavamat ratsa­keskust.
Audrusse tahetakse rajada üht maakonna muljet avaldavamat ratsa­keskust. Foto: Mailiis Ollino

Keset Audrut Talli kinnistu hooned on alla aastaga saanud uue elu: veel eelmisel suvel võssa mattunud tallis on nüüdseks oma koha leidnud hobused. Vanade majade kasutamisega aga maaomaniku plaanid ei piirdu: ta arendab projekti, mis elluviimise korral kujuneks üheks maakonna muljet avaldavamaks ratsakeskuseks.

Juba 2014. aastal Audru valla, projekteerija ja arendaja OÜ Sauga Vara vahel sõlmitud lepinguga pandi paika üksikasjad muuhulgas detailplaneeringu koostamise ja rahastuse kohta. Selle kohaselt korraldab detailplaneeringu tellimist ja koostamist vallavalitsus ning rahastaja on Sauga Vara, mille juhataja Rain Siling.

Kui eelmise aastani oli arendus soikunud, on nüüd taas lootust, et plaanid siiski realiseeruvad. “Aren­daja on nüüdseks kõrvalt kinnistuid omandanud. Tundub, et tegevus selles kandis on pikemaajaline,” sõnas Audru osavallakeskuse juhataja Priit Annus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles