Kurb loomaomanik: Kahtlustan, et meie armas koer varastati

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albi koos perenaisega enne kadumist.
Albi koos perenaisega enne kadumist. Foto: Erakogu

Laupäeval kella 13 paiku läks Pärnumaal Saarde vallas Tihemetsa alevikus kaduma Prantsuse buldogi kutsikas Albi (Alberto). Koera omanik Liisi Vaargas usub, et loom varastati.

"Kahtlustame, et keegi võttis ta oma auto peale. Maantee ääres olid auto peatumisjäljed. Kõik põllud otsisime läbi ja Tihemetsa vahel pole keegi Albit näinud," rääkis murest murtud Vaargas.

Peale Vaargase ootab kutsikat koju kuueaastane perepoeg, kes koera pärast nutab. "Igal hommikul tegi ta Albile musi-kalli ja vaatasid koos multikaid. Iga kord, kui laps lasteaeda läks, tegi ta Albile musi-kalli. Pärast lasteaeda mängisid nad koos ja õhtul enne magama minekut tegi jälle musi ja kalli," rääkis pereema. "Pühapäeva õhtul otsis laps Albi mängujänese välja, kallistas jänest kõvasti, tegi pai ja ütles: "Emme, jänesel on veel Albi lõhn juures"," jutustas Vaargas.

Albi on beeži-musta-valgekirju. Eriliseks teeb kutsika see, et tal on ainult üks munand laskunud. Koer on kõigiga väga sõbralik.

Kõigil, kes on näinud või kellel on infot Albi kohta, palub Vaargas ühendust võtta telefonil 58982242.

Kadunud Prantsuse Buldog Albi.
Kadunud Prantsuse Buldog Albi. Foto: Erakogu
Albi kodus oma parima sõbra- 6aastase perepojaga.
Albi kodus oma parima sõbra- 6aastase perepojaga. Foto: Erakogu
Kodu on ilma perelemmikuta justkui tühi. Pildil Albi pikutamas.
Kodu on ilma perelemmikuta justkui tühi. Pildil Albi pikutamas. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles