Töömessil tuleb pakkumisele ligemale 500 ametikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu külastas Pärnumaa töö- ja karjäärimessi ligemale 2000 inimest. Vähemalt sama palju huvilisi oodatakse kontserdimajja selgi aastal.
Mullu külastas Pärnumaa töö- ja karjäärimessi ligemale 2000 inimest. Vähemalt sama palju huvilisi oodatakse kontserdimajja selgi aastal. Foto: Urmas Luik

Täna Pärnu kontserdimajas töömessil tuleb pakkumisele ligikaudu 500 ametikohta.

Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Metsa sõnutsi toimub mess juba viiendat korda ja teist aastat järjest käib kontserdimajas samal ajal noorte infomess Suunaja. "Väga oodatud on suveks tööd otsivad noored. Paljud tööandjad pakuvad suviseid, hooajalisi töökohti, mis sobivad hästi koolivaheajaks. Noorele annab see suurepärase võimaluse saada töökogemus ja sissetulek," rääkis Mets.

"Valisime messi loenguteks sellised teemad, mille vastu viimasel ajal on kõige enam huvi tuntud. Usume, et loengud on vajalikud ja informatiivsed ning inspireerivad paljusid," lisas Mets.

Eesti, Rootsi, Hollandi ja Saksamaa EURESi nõustajad jagavad infot välismaal töötamise kohta, näiteks otsib Rootsi ettevõte TG Fibernet AB messilt IT valdkonna töötajaid. Tööd pakutakse muudeski Eesti maakondades: abikäsi otsivad näiteks vanglateenistus ja SOS lasteküla Eesti ühing.

Kammersaalis peetakse loenguid tööotsingutest Pärnumaal, ettevõtlusest, enesearendamisest, uutest maksumuudatustest ja tuleviku töökohtadest. 

Messil on esindatud sotsiaalkindlustusamet, maksu- ja tolliamet, tööinspektsioon, MTÜ Living for Tommorow, SA Pärnumaa Arenduskeskus ja noorte tugila, mis oma valdkondades hea meelega informatsiooni jagavad ja mitmel neist on kaasas oma organisatsiooni tööpakkumised. Kohal on puuetega nimeste koda, mille esindajad leiab teise korruse klaasruumist koos töötukassa juhtumikorraldajatega, kes vastavad vähenenud töövõimega inimesi puudutavatele küsimustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles