Ametnikud tegid kindlaks siinsed spordiprobleemid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordikoolituse ja -teabe sihtasutuse eestvedaja Kairis Ulp tutvustab spordiregistrist Pärnumaa spordistatistikat.
Spordikoolituse ja -teabe sihtasutuse eestvedaja Kairis Ulp tutvustab spordiregistrist Pärnumaa spordistatistikat. Foto: Vahur Mäe

Eesti Olümpiakomitee (EOK), kultuuriministeeriumi ametnikud ja spordiliikumise edendajad arutlesid Jõulumäe tervisespordikeskuses spordielu kitsaskohtade ja tuleviku üle.

Saarde vallas sporditööd kureeriva Toivo Tallo sõnutsi on 2017. aasta lõpust rakendunud huvitegevuse raha kasutamises sport kõrvale jäänud. “Huvitav oleks teada, kui palju programmist spordile raha küsiti ja kui paljud ilma jäid. Sport killustub, sest uusi alasid tuleb peale. Minu arvates on liiga palju alasid ja see võib olla hoopis kahjulik,” nentis Tallo.

Ministeeriumi spordi asekantsler Tarvi Pärn ütles, et meetme suurus on 15 miljonit eurot aastas. “See puudutab kultuuri, loodus- ja täppisteadusi, sporti ja kauneid kunste. Üllatusin, et spordile on meetmest läinud nigel 24 protsenti,” tähendas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles