Paikuse kossuliigas vahetus taas võim

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Paikuse Lokomotiivi tiim. Ülevalt vasakult: Peep Tammistu, Peedu Tammistu, Erko Murd, Allan Pajo, Silvester Veimann, Mart Luur, Priit Eensalu ja Fred Lillepa. Alt vasakult: Styv Solovjov, Andres Andrei, Kaspar Kukk, Vahur Kappak ja Oliver Oolberg. Pildilt puuduvad Tauri Tiitso ja Hillar Simonov.
Võidukas Paikuse Lokomotiivi tiim. Ülevalt vasakult: Peep Tammistu, Peedu Tammistu, Erko Murd, Allan Pajo, Silvester Veimann, Mart Luur, Priit Eensalu ja Fred Lillepa. Alt vasakult: Styv Solovjov, Andres Andrei, Kaspar Kukk, Vahur Kappak ja Oliver Oolberg. Pildilt puuduvad Tauri Tiitso ja Hillar Simonov. Foto: Rein Holtsmann

Neljandal Paikuse korvpalliliiga hooajal lisandus tuliste lahingute järel jälle uus võitja. Ükski mees­kond pole liiga ajaloos kahel aastal triumfeerinud. Tiitlimatšis alistas Paikuse Lokomotiiv kindlalt mulluse tšempioni AK Spartaki.

Kui põhiturniiril näitas võimu Spartak, võites kõik kaheksa mängu keskmiselt 20 silmaga, siis finaaliks neil rammu ega täpset viskekätt enam ei jätkunud.

Lokomotiivi pallurid, kes põhiturniiri lõpetasid viie võidu ja kolme kaotusega ja jõudsid finaali läbi raskuste­, läksid hooaja tähtsaimas mängus kiiresti ette ja hävitasid lõpuks­ konkurendi 26 punktiga (72:46).

Turniiri korraldaja Tarmo Tõnismann, kes finaalis täitis kohtuniku rolli, tunnistas, et finaal polnud just kõige põnevam. “Paikuse mängis väga­ meeskondlikult ja nad võtsid Spartaki kiirrünnakud maha. Juhtus selline päev, kui Spartak ei tabanud kolmeseid, mis muidu on nende trump,” rääkis korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles