Geimi lõpud maha mänginud pärnakatel on poolfinaalseerias selg vastu seina

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi meeskonnal on Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalseerias pärast tänast kaotust Tartu Bigbankile selg vastu seina: kolme võiduni mängitavas seerias on tartlased finaali pääsust vaid ühe võidu kaugusel, Pärnul tuleb finaalipileti lunastamiseks võita kõik järelejäänud matšid.

Kõik tänased geimid olid üht masti: pärnakad said geimide alguses mõnepunktilise edu sisse. Geimide keskpaigaks jõudsid tartlased järele ja viimaste punktide mängimisel võtsid võidu. Nii kirjutati Tartu meeskonna geimivõitudeks 25:21, 25:22 ja 25:23 ja kokkuvõttes kindel 3:0 paremus.

Pärnu meeskonna suurim skooritegija oli Robert Juchnevic 16 punktiga (+7). Ebaõnnestunud mängu tegi Kevin Saar, kelle kasutegur oli lõpuks –6. Tartlaste resultatiivseim oli Stefan Kaibald 13 silmaga (+8).

Pärnu meeskonna vastuvõtuprotsent oli 63,5, Tartul 61,8. Rünnakuid realiseeris Pärnu meeskond 47,5 protsenti, Tartu aga 52,9.

Taarainlased lõid seitse ässpallingut, suvepealinlased kaks. Servivigu kogunes Pärnule 12 ja Tartule 11. Blokipunkte teenis Pärnu kuus ja Tartu kaheksa.

Poolfinaalseeria kolmas mäng on pühapäeval Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles