Pärnu oravaid ei valitud juhatusse (1)

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi.
Toomas Kivimägi. Foto: Madis Sinivee

Pärnumaalt valitud reformierakondlastest riigikogu liikmed Toomas Kivimägi ja Jüri Jaanson möönavad, et pärnakaid Reformierakonna juhtorganis ei ole, kuid ei põe sellepärast.

Kivimägi toetab 100 protsenti vast valitud esimeest Kaja Kallast. “Väga intelligentne, väga sarmikas ja naine! Teiste erakondade meesjuhid on mures,” vastas Kivimägi küsimusele, kellele kuulub erakonnas tema toetus.

Kivimägi usub, et Reformierakond võidab riigikogu valimised, kuid leiab, et 30 kohast jääb kindlaks koalitsiooniks väheks. “Peame võitma arvestatava edumaaga. Pärnumaalt valitute hääle tugevuse määrab valimistulemus, mitte kuulumine juhatusse, kuid sellegi rolli ei tohi alahinnata,” lisas Kivimägi.

Jüri Jaanson kandideeris erakonna juhatusse, ei osutunud valituks ega tee sellest numbrit. “Esimees ja juhatus on valitud ja esimene samm eesmärgi täitmise ehk tuleva aasta riigikogu valimiste võitmise teel astutud. Senised probleemid jäävad sinnapaika,” kinnitas Jaanson.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles