Siim-Markus Post kossufännidest: tunne oli, nagu oleks kodusaalis mänginud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu korvpallifännide maruline kaasaelamine süstis meeskonnale tohutult energiat.
Pärnu korvpallifännide maruline kaasaelamine süstis meeskonnale tohutult energiat. Foto: Kuvatõmmis videost

Pärnu Sadama korvpallurid ronisid võõral väljakul Valga tiimi vastu 12punktisest kaotusseisust välja ja asusid kolme võiduni mängitavat veerandfinaalseeriat juhtima. Kuigi kogu sats tegi vägeva mängu eesotsas Siim-Markus Postiga, tunnistasid asjaosalised, et kangelased olid need 30 fänni, kes võtsid vaevaks sõita piirilinna, et armastatud tiimile kaasa elada.

“Tunne oli, nagu oleks kodusaalis mänginud,” kiitis pärnakate resultatiivseimana 28 silma visanud Post. “Nad olid meie kuues mees platsil. Neid oli nii palju kohal ja see, kuidas nad karjusid, andis suure boost’i (tõuke, M. P.).”

Sadama tiimi juhi Johan Kärbi meelest karjusid Pärnu fännid kohalikud poole­hoidjad lihtsalt­ üle. “Müts maha selle ees, mis nad saalis korraldasid. Pärast mängu oli selline tunne, nagu oleks euroliiga võitnud: kallistasime ühes fännidega. See annab poistele tohutult jõudu,” avaldas juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles