Video: korvpallurite retrobuss veab poolehoidjad saali

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna bussis on 51 kohta, peaksid fännid sinna kamraadlikult ära mahtuma.
Kuna bussis on 51 kohta, peaksid fännid sinna kamraadlikult ära mahtuma. Foto: Urmas Luik

Täna toimub Pärnu spordihallis korvpalli Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria teine lahing kohaliku esindusmeeskonna ja Valga tiimi vahel.

Kui esimene matš õnnestus pärnakatel võõrsil kaheksa silmaga võita ja peakangelasteks kerkisid piirilinna sõitnud fännid, kes tegid põrgulärmi, siis tänagi vajatakse nende suurt poolehoidu.

"Tunne oli, nagu oleks kodusaalis mänginud," kiitis pärnakate resultatiivseimana 28 silma visanud Siim-Markus Post avamängu järel. "Nad olid meie kuues mees platsil. Neid oli nii palju kohal ja see, kuidas nad karjusid, andis suure boost’i (tõuke, M. P.)."

Kohalik klubi pakub täna kõigile poolehoidjatele lõbusat viisi tasuta mängule pääseda. Nimelt tiirutab üles vuntsitud Ikarus linna vahel, korjab huvilisi peale ja jagab priipääsmeid. Bussi saab kinni pidada igal ajal, et peale hüpata ja üheskoos Pärnu spordihalli mängule sõita.

Põnev mõõduvõtt algab kell 19. Poolfinaali, kus ees ootab tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo, viib kolm võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles