Video: noorukid ripuvad eluga riskides sõitva bussi küljes (2)

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnakas Marko jäädvustas täna kella 17 paiku Pärnus ehmatava situatsiooni, kus kaks noormeest olid haakinud ennast bussi tagumise otsa külge.

Video tegija täpsustas, et see toimus kell 17.16. Noormehed võisid tema arvates olla 15–16aastased.

Kui pikalt noorukid ühissõiduki küljes rippusid, Marko täpselt ei tea, sest tema pööras Oja poole, aga buss sõitis haigla suunas, kuid arvas, et noored võisid eluohtlikku sõitu teha Niidumetsa peatusest Haigla peatuseni.

Pärnu politseijaoskonna piirkonnavanema Karin Uibo ütlust mööda vesteldakse kindlasti nii noorukite kui ka nende vanematega, et noored mõistaksid riskiva käitumisega kaasnevaid ohte ja enam sellist sõitu ette ei võtaks. Seda juhul, kui politseil õnnestub eluga mänginud teismelised kindlaks teha.

Uibo esitas küsimuse, kas bussijuht pidanuks nägema, mis masina taga toimub. "Nii võib ohtu sattuda ka inimene, kes on näiteks bussi taha kukkunud," märkis ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles