Aasta ema kandidaate saab veel esitada

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutütarde Pärnumaa ringkonna juhatuse algatusel ja koostöös Naiskodukaitse esindajatega valiti Pärnumaa aasta emaks Saarde vallas Kamali külas elav Maire Lehikoinen, kelle õlgadele laotati soe kirju tekk, mis sümboliseerib kodusoojust. Fotol: laureaat Maire Lehikoinen
Kodutütarde Pärnumaa ringkonna juhatuse algatusel ja koostöös Naiskodukaitse esindajatega valiti Pärnumaa aasta emaks Saarde vallas Kamali külas elav Maire Lehikoinen, kelle õlgadele laotati soe kirju tekk, mis sümboliseerib kodusoojust. Fotol: laureaat Maire Lehikoinen Foto: Madis Sinivee

Kodutütarde Pärnumaa ringkond ja Naiskodukaitse Pärnumaa ringkond korraldavad juba kuuendat korda Pärnumaa aasta ema konkurssi. Tiitlikandidaate saab esitada 28. aprillini.

Vahvatest emadest ja vanaemadest saab märku anda e-posti aadressil aastaema@gmail.com. Laekunud avaldused vaatab läbi komisjon, kuhu kuuluvad Kaitseliidu, Naiskodukaitse, Kodutütarde, Noorte Kotkaste, Pärnu linna ja Pärnumaa omavalitsuste liidu esindajad.

Pärnumaa aasta ema kuulutatakse välja 12. mail, päev enne emadepäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles