Sindi paisu kallale asutakse juuli lõpus

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori põrgu vastaskaldale kogunesid laupäeval rahvaalgatusrühma “Sindi pais” liikmed ja poolehoidjad, et juubeldada kümme aastat tagasi loodud rühma eesmärgi – kaotada Sindi vabrikupais – käegakatsutavuse üle.
Tori põrgu vastaskaldale kogunesid laupäeval rahvaalgatusrühma “Sindi pais” liikmed ja poolehoidjad, et juubeldada kümme aastat tagasi loodud rühma eesmärgi – kaotada Sindi vabrikupais – käegakatsutavuse üle. Foto: Urmas Luik

Keskkonnaagentuuri ajakava järgi algab kalade ülesvoolu ujumist takistava Sindi vabrikutammi looduslähedaseks kärestikuks muutmine juba sel suvel.

Seda kinnitas laupäeval Tori põrgu vastaskaldal ülemaailmsele kalade vaba liikumise päevale pühendatud kokkutulekul keskkonnaagentuuri nõunik Peep Siim.

“Ehitushange lõpeb mais, kusjuures huvi pakutava töö vastu on suur,” sõnas Siim. “Osalemisest on teatanud 24 ehitusettevõtet ja ­juba on nad meile esitanud üle 70 hanget täpsustava küsimuse, mis ulatuvad ehituse elektriga varustamisest ja kaablite vedamisest kivide paigutamiseni kärestikul.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles