U20 võrkpalli EM-valikturniiril osaleb neli pärnakat

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise abitreeneri Toomas Jasmini sõnutsi on Pärnu võrkpalliklubis rohkelt mänguaega teeniv Silver Maar (pildil) koondise põhijõud.
Koondise abitreeneri Toomas Jasmini sõnutsi on Pärnu võrkpalliklubis rohkelt mänguaega teeniv Silver Maar (pildil) koondise põhijõud. Foto: pvk.ee

Eesti U20 noormeeste võrkpallikoondis stardib homme Venemaale Anapasse Euroopa meistrivõistluste teise ringi valikturniirile. Teiste seas kuuluvad tiimi kolm pärnakat ja kohalik treener.

Eesti kuulub B-alagruppi Venemaa, Iisraeli ja Ungariga. Kaheksa alagrupi võitjad tagavad otsepääsu 14.–22. juulini Belgias ja Hollandis vältavale finaalturniirile. Teise koha omanikud selgitavad kolmandas ringis kahes neljaliikmelises alagrupis välja veel kaks EM-finaalturniirile pääsejat.

“Poisid treenisid koos neljapäevast pühapäevani Saaremaal peatreener Urmas Tali juhendamisel,” selgitas koondise pärnakast abitreener Toomas Jasmin, kui palju koondis on saanud koos harjutada. “Mina liitusin poistega eile Tallinnas. Kõik, kes Vene­maale sõidavad, on terved ja mänguvalmis.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles