Ecofarmi forellifilee jõudis Eesti parimate toiduainete sekka

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ecofarmi kalatöötlemiskeskus Lemmetsas.
Ecofarmi kalatöötlemiskeskus Lemmetsas. Foto: Mailiis Ollino

Tänavuse Eesti parima toiduaine konkursi hindamiskomisjon otsustas anda piirkondlike väikeettevõtete konkursil välja tavapärase nelja autasu asemel tervelt kaheksa väikeettevõtete tiitlit. Pärnu linna Audru osavallas Lemmetsas tegutsev kalakasvatajate ühistu Ecofarm teenis konkursil Lääne-Eesti väikeettevõtte toote autasu.

Ecofarmi toodetest saatis konkursil edu Farmare forellifileed karulauguvõiga: toode on valmistatud värskest forellifileest ja Gourmet Clubi karulauguvõist. Just mainitud maitsevõi andvat kalale kevadiselt mahlaka maitse.

Ecofarmi toodang pälvis tähelepanu mulluselgi Eesti parima toiduaine konkursil. Lääne-Eesti piirkonna võidu tõi toona Saaremaa võiga Farmare forellifilee.

Parima toiduaine tiitli nimel võistles tänavu Lääne-Eesti piirkondlike väikeettevõtete konkursil neli Pärnumaa tootjat kokku kuue söögi ja joogiga.

Kõikjalt Eestist konkureeris ühtekokku 68 väikeettevõtete toodet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles