Hollandi tenniseakadeemia tipptreenerid: Näeme Pärnus potentsiaali

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(Vasakult) tennisetreenerid Willem Jan van Hulst Hollandist, Mohith Vijayakumar Kanadast ja üldkehalise ettevalmistuse treener Marijn Gelten Hollandist jagasid Pärnus oma teadmisi.
(Vasakult) tennisetreenerid Willem Jan van Hulst Hollandist, Mohith Vijayakumar Kanadast ja üldkehalise ettevalmistuse treener Marijn Gelten Hollandist jagasid Pärnus oma teadmisi. Foto: Mailiis Ollino

Tennisetreenerid Willem Jan van Hulst Hollandist, Mohith Vijayakumar Kanadast ja üld­kehalise ettevalmistuse treener Marijn Gelten Hollandist korraldasid hiljuti Pärnus­ 15. korda Eesti noortele võistlussportlastele tenniselaagri Top 100. Tipptreenerid nägid siin tulevikulootusi, kes vabalt võiksid kunagi maailma paremikku kuuluda.

Kuidas jõudis Top 100 laager üldse Pärnu?

Van Hulst: Olime Moe’ga (Mohith Vijayakumar, M. C.) siin 1999. aastal meeste profiturniiril ja kohtusime Tiina Postiga, kes oli turniiri direktor. Tutvustasime Tiinale Top 100 missiooni ja ­kutsusime ta Hollandisse meie Henk van Hulsti tenniseakadeemiasse (Henk van Hulst on Willemi isa. Van Hulsti tenniseakadeemia on olnud üks edukamaid Hollandis, sealt on välja kasvanud mitu maailma esi-100 tennisisti, M. C.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles