Horoskoop, 26. aprill 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Sul võib tekkida kiusatus iga hinna eest eesmärke saavu­tada, olgu need suured või ­väikesed. Selle käigus võid käituda hoolimatult. Vaata ette­, et sa kellelegi liiga ei teeks.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Ole ettevaatlik, kuna arutelud kipuvad vaidlusteks ja isegi vägivallaks kujunema. Hoia eemale vastuolulistest teemadest.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Arutelud jagatud vara, pärandite ja igasuguse omandi üle kipuvad sind endast välja ajama. Inimesed on enda seisukohtades kinni. Lükka arutelud edasi.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Võid partnerile või lähedasele sõbrale vastu hakata. Vahest tunned, et oled rünnaku all. Inimesed suruvad oma põhimõtteid peale.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Teed kõvasti tööd, hoolitsemaks selle eest, et su ees­märgid saaks täidetud. ­Samuti soovid midagi ette võtta, parandamaks oma tervist. Lemmikloomaga tegelemine aitab sul stressi maandada.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Ole oma lastega taktitundeline ja õrn. Ära käi neile peale, kuna see võib neis trotsi tekitada ja teha asju hullemaks. Lahkuse ja järeleandlikkusega saavutad rohkem.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Perekondlikud vaidlused on tõenäolised puhkema, sest majapidamises tõotab ebameeldivusi ette tulla. Veeavariid, ummistused või katkised kodumasinad tekitavad peavalu. Kannatlikkus on parim voorus.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Kuigi oled äärmiselt veenev, võib see kellelegi tüütuna ­näida. Tõmbu veidi tagasi ja arvesta sellega. Jälgi, kuidas inimesed sinu sõnadele ja ­käitumisele reageerivad.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Näed palju vaeva, et raha teenida. Vahest muutud koguni kamandavaks. Usalda oma ideid, kuidas kukrut suurendada.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Marss on Pluutoga su tähemärgis joondu võtnud, muutes su agressiivseks ja pealekäivaks. Seda on teistele liiga palju.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Hoia eemale ohtlikest piirkondadest ja kohtadest, kus võib ette tulla kuritegusid ja vägivalda. Miskit kahtlast toimub.

KALAD (19. II – 20. III)

Kui puutud kokku pealetükkivate inimestega, hoia distantsi ja ära suhtle nendega. Inimesed on ennast täis ja ründavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles