Kahe Silla klubi sõlmis toetuslepingud

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson (keskel) sõlmis head koostööd lubavad lepingud Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Port Artur Grupi juhi Viljo Vetiku ja veel nelja kahe silla jooksu toetajaga.
Jüri Jaanson (keskel) sõlmis head koostööd lubavad lepingud Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Port Artur Grupi juhi Viljo Vetiku ja veel nelja kahe silla jooksu toetajaga. Foto: Liis Rotar

Pärnu Kahe Silla klubi president, endine sõudeäss ja praegune riigikogulane Jüri Jaanson allkirjastas eile Port Artur 2 aatriumis kuue sponsoriga sügisese suurjooksu toetuslepingud.

Jooks Pärnu jõe kallastel ja üle Pärnu kahe silla tuleb 4. septembril, aga tegemist on osaga kolmiküritusest, kuhu kuuluvad ka kevadine luitejooks ja hilissügisene kahe staadioni jooks. Tänavu kavatsetakse jooksu korralduses taas sammuke edasi astuda.

“Loodame näha 1500 jooksjat, 500 lastejooksudel osalejat ja 500 keppidega või ilma kõndijat,” ütles Jaanson. “Esimest korda teeme sel päeval paremkalda rajalõigul ratastoolisõidu.”

Rahvasuus Jaansoni jooksuks kutsutava spordipäeva suurima ja kauaseima toetaja Port Artur Grupi juht Viljo Vetik rõõmustas, et Pärnu kahe silla jooks on Eesti tippjooksjate kalendris alati punasega märgitud, ja muretses vasakkalda rajaosa kordasaamise eest.

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi rõhutas, et linn on seda ettevõtmist algusest peale toetanud ja omavalitsuse abita olekski korraldamine suisa võimatu.

“Vasakkalda osas saan teatada rõõmustavast läbimurdest,” rääkis Kivimägi. “See paarkümmend miljonit krooni, mis kippus minema ühe Tallinna staadioni remondiks, tuleb ilmselt ikka Pärnu ja me saame 2013. aastal spordiraja vasaku kalda ehitamisega alustada.”

Häid kavatsusi väljendavad lepingud sõlmis Jaansoni juhitav Kahe Silla klubi veel Pärnu Postimehe, Pereauto, Nordea panga ja Päikeseraadioga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles