Naine mõlkis täis peaga teist autot ja nuhtles selle omanikku

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänavu 18. veebruari õhtul kella poole üheksa paiku tagurdas purjus naine Pärnus kortermaja ees BMWga otsa teisele BMW-le ja läks rammitud auto omanikule kallale.

Lääne ringkonnaprokuröri Ülle Tamme sõnutsi tekkis täis peaga rooli istunud 23aastasel Tairil teise sõiduki omanikuga sõnavahetus. Ühtäkki tungis plekimõlkija sookaaslasele kallale, tirides teda juustest ja lüües rusikaga näkku. Tülli sekkus mees, kellele naine samuti näkku virutas. 

Kohale tulnud politsei kontrollis õnnetuse põhjustaja joovet alkomeetriga ja selgus, et tema liitris väljahingatavas õhus on vähemalt 0,82 milligrammi alkoholi. See on kriminaalne joove.

Samas kohtuasjas arutati teist episoodigi. Lääne ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt tekkis 11. novembril kella 20 aegu Pärnu korteris napsitamise käigus kuri sõnavahetus. Konflikt ei piirdunud sõnadega, sest Tairi haaras klaaspudeli ja lajatas sellega mehele näkku. Nii tekitas ta ohvrile ninaluumurrud ja sinika ja turse vasaku silma all.

Pärnu maakohus mõistis Tairi kokkuleppemenetluses süüdi kehalises väärkohtlemises, avaliku korra raskes rikkumises ja purjuspäi autojuhtimises. Kohus määras talle liitkaristuseks 11 kuud vangistust.

Kohus ei pööra karistust täitmisele, kui Tairi ei pane poolteiseaastase katseaja jooksul toime  kuritegu ja täidab kontrollnõudeid.

Lisakaristusena võeti Tairilt kolmeks kuuks mootorsõiduki juhtimise õigus. Kolmele kahjukannatajale peab ta hüvitama kokku 932 eurot. Riigituludesse tuleb tal maksta sunniraha ja kaitsja tasu kokku 1002 eurot ja 12 senti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles