Türil võistluse võitnud vibulaskja Reena Pärnat täitis EMi normi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibulaskmisvõistluse "Türi kevad" esikolmik. Vasakult Triinu Lilienthal (2. koht), Reena Pärnat (võitja) ja Bessi Kasak (3. koht).
Vibulaskmisvõistluse "Türi kevad" esikolmik. Vasakult Triinu Lilienthal (2. koht), Reena Pärnat (võitja) ja Bessi Kasak (3. koht). Foto: Erakogu

Vibulaskja Reena Pärnat täitis eile Järvamaal Türil korraldatud võistlustel Euroopa meistrivõistluste normi.

Pärnat lasi eelringis 634 silma. See andis kaheksa võistleja hulgas duellideks esimese asetuse. „Tulemus on loodetust pisut väiksem, kuid ilmaolusid arvestades tuleb rahul olla,“ avaldas Pärnat pärast külma ilma ja kõva tuulega võistlemist.

Duellides alistas pärnulanna kõik vastased ja saavutas võistlusel "Türi kevad" esikoha.

Olümpiavibu arvestuses lasevad sportlased võistluste eelringis harjutuse 70 meetrilt. Harjutuses on 72 noolt.

Eesti vibuliidu kehtestatud tänavuste Euroopa meistrivõistluste naiste sportvibu klassi A-normi täitmiseks peab nelja eelringis lastud tulemuse keskmine olema vähemalt 636 silma. Üks tulemustest võib olla eelmisest aastast. Sel aastal kolmel mõõduvõtul osalenud Pärnati nelja võistluse keskmine on 642,25 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles