Vändras ja Tootsis jätkub kohalikke raamatukirjutajaid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulukirjutaja, muusik ja luuletaja Alari “Papa” Janson, kes esitleb raamatut “Meie küla ja muud lood”.
Laulukirjutaja, muusik ja luuletaja Alari “Papa” Janson, kes esitleb raamatut “Meie küla ja muud lood”. Foto: Ants Liigus

Põhja-Pärnumaa vallas lõpeb alanud töönädal kahe raamatu esitlusega, need on vändralase Hiie Piirsalu kodulooline “Vändra – kildudest kokku kogutud” ja tootsilase Alari “Papa” Jansoni juturaamat “Meie küla ja muud lood”.

Vändra raamatukogu töötaja Koidu Tammepõld rääkis, et vastse raamatu autor Hiie Piirsalu oli kohaliku raamatukogu kauane juhataja ja sel reedel esitletavale teosele eelnes temalt Vändra vabadussamba lugu.

Raamatu “Vändra – kildudest kokku pandud” esitlusel Vändra raamatukogus esinevad lasteaia mudilased. Uudisteose esikaanel ongi mudilased, aga need on fotole jäänud 1950. aastatel.

Vändra raamatukogu.
Vändra raamatukogu. Foto: Mailiis Ollino

Samal, 4. mai õhtul astub Tootsis Kanarbiku ruumides kodualevi rahva ette poeet ja laulukirjutaja Alari “Papa” Janson, et rääkida neile oma järjekordsest raamatust pealkirjaga “Meie küla ja muud lood”. Lood on autori enda sõnade kohaselt lõbusad, kurvad ja ajuvabadki, aga ta rõhutab, et kõik me oleme unikaalsed oma mõtetes. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles