Rannailm tulekul: temperatuur kerkib 20 kraadini

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmateenistus lubab nädala lõpuks 20 soojakraadi. Foto on illustreeriv.
Ilmateenistus lubab nädala lõpuks 20 soojakraadi. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

Lähipäevil läheb ilm senisega võrreldes veidi soojemaks ja kohati võib tulla 20 kraadi sooja.

Reede öösel on pilves ja vihmane ilm. Tuul pöördub idast edelasse viis kuni kümme, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Sooja tuleb kuus kuni 11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, alates Lääne-Eestist sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul viis kuni kümme, põhjarannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on kaheksa kuni 12, Ida-Eestis kuni 15 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänetuul kolm kuni kaheksa meetrit sekundis. Sooja on kuni seitse kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänetuul kolm kuni kaheksa meetrit sekundis. Kraadiklaas näitab 10-16 kraadi õhusooja.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul kolm kuni üheksa meetrit sekundis. Sooja tuleb kaks kuni seitse kraadi. Päeval on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilma. Puhub edela- ja läänetuul neli kuni kümme, rannikul iiliti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 14–20 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles