Rannula hiigelkaotusest: Väga hea õppetund

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula
Heiko Rannula Foto: PP

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alustas üleeile kolme võiduni mängitavat poolfinaalseeriat võõral väljakul tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo vastu. Meie poistel jätkus hirmkõva satsi vastu mängides jaksu 15 minutiks, kuid siis lagunes töö täielikult ja nad kaotasid koguni 57 punktiga (48:105).

Heiko Rannula, ilmselge, et Cramo on klass kõrgem sats, aga 57 silmaga kaotada ... Meeskonna tegevusega ei saa vist kuidagi rahule jääda?

Siililegi selge, et ei saa rahule jääda. Meil ei ole vabandusi: 15 minutit mängisime korralikult ja siis tuli väga palju eksimusi kaitses ja rünnakulgi väga lollid lahendused. Poolajaks oli juba miinus 15 ja sealt edasi ei saanudki enam jalgu alla. Viimane veerandaeg oli juba selline minnalaskmine. Meie puhul pole see üldse tavaline sel hooajal, et me alla annaksime, aga jah ... See oli üks ­vähestest mängudest, kus me täiesti ära kukkusime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles