Jõulumäele on oodata kettagolfi paremikku

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Discgolf. Foto on illustratiivne.
Discgolf. Foto on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

7. ja 8. juulil jagatakse Jõulumäe kettagolfipargis Innova Baltic Touri Pärnu Openil viiele paremale USA lahtiste meistrivõistluste (USDGC) pääse. 

Kuna Euroopas on vaid kolm võistlust, kus ihaldatud USDGC pileteid jagatakse, on Jõulumäele oodata regiooni osavamaid mängijaid. “Meie võistlusele on osalema oodata väga muljet avaldav seltskond. Huvi on tundnud nii Euroopa meistrid kui ka USA tipud,” rääkis korraldaja Rene Mengel.

Eesti discgolf’i liidu president Rein Rotmeister tunneb heameelt, et tipud tuuakse koju kätte. “USDGC on kahtlemata maailma esinduslikem discgolf’i-võistlus. See on võistlus, kuhu pääseb ainult kutsetega, kvalifikatsioonivõistlusest. Selliseid võistlusi, kus on võimalik välja teenida see hinnaline kutse, on äärmiselt vähe,” kinnitas Rotmeister. “See on kõrge tunnustus ja kvaliteedimärk tervele Eesti discgolf’ile.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles