Galerii: Pronks Pärnusse! Võrkpallurid alistasid kolmandaski mängus Selveri ja said medalid kaela

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi tegi Eesti meistriliiga pronksiseerias Tallinna Selveri vastu asjad kolme mänguga selgeks. Kui esimeses kahes matšis jätkus põnevust igasse geimi, siis täna võitsid suvepealinlased võrdlemisi kindlalt 3:0.

Pärnu dikteeris avageimi ja võitis 25:19.

Teises geimis juhtisid meie mehed 12:9 ja 17:13 ning kuigi pealinlased tulid otsustavates ehk mängumeeste punktides vaid silma kaugusele, kuulusid viimased punktid taas Pärnule, kes võitsid teise geimi 25:22.

Kolmandas geimis juhtisid Avo Keele hoolealused 16:12 ja kodusaalis oli tunda juba pronksihõngu. Mängu lõpetas Kevin Saare pommlöök tagaliinist: 25:20 ja 3:0!

Tänase matši resultatiivsemad olid Saar ja Robert Juchnevic 14 silmaga. Toms Švans lisas 11 punkti. Tähelepanuväärne oli aga sidemängija Markkus Keele punktisaak (8) - ta tõi viis silma pallingutega, kaks rünnakutega ja ühe blokiga.

Selle hooaja saldoks jäi pärnakatel Balti liiga hõbe ja Eesti meistrivõistluste pronks. CEV Challenge Cupil saavutati üheksas koht.

Enne mängu

Kui avakohtumine kulges ülipõnevalt ja kestis viis geimi, pani Pärnu teises mängus oma paremuse juba kindlamalt maksma, võttes pealinnast kaasa 3:0 (25:23, 25:22, 29:27) võidu. Seega vajavad Avo Keele hoolealused pronksiseeria võiduks veel vaid üht võitu.

Nagu geimide skoorist näha polnud ühepoolne seegi matš, ent geimi lõppudes oli Pärnu kindlam. Pärnu meeskonna rünnakukoormus jaotus ühtlaselt, kümme silma jäi nii Edvinas Vaškelise kui Harri Palmari arvele, võrdselt üheksa punkti panustasid võitu Märt Tammearu ja Kevin Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles