Sadama peatreener Heiko Rannula pronksmedalist: Me kõik tahame seda ja teame, et see on oluline

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula usub, et kõva vastane pronksiseeria eel tuli tiimile vaid kasuks.
Heiko Rannula usub, et kõva vastane pronksiseeria eel tuli tiimile vaid kasuks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Korvpalli Eesti meistriliiga poolfinaalis alistas tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo Pärnu Sadama 95:74 ja pääses 3:0 seeriavõiduga finaali. Kui avamängus sõideti suvepealinlastest koguni 57 punktiga üle ja teises mängus tehti juba poolajaga (48:28) sotid selgeks, jätkus kolmandas matšis põnevust lõpuni. Cramo tegi otsustava vahe­spurdi viimase veerandi alguses, kui kümnepunktine eduseis kasvatati nelja minuti jooksul 19 silmani.

Kui esimesed kaks matši läksid kindlalt aia taha, siis viimasega jäi pärnakate loots Heiko Rannula rahule. “Mängulise poole pealt küll,” lausus ta. “Tuleb kiita vastast: nad olid kõik kolm mängu maksimaalselt valmis. Meie läksime iga mänguga paremaks.”

Esimeses poolfinaalis puudus rünnakuliider Saimon Sutt ja teisteski mängudes ei riskinud Rannula teatud pallureid, kelle koormus oli veerandfinaalseerias ­Valga vastu suur, ülemäära kauaks platsile jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles