Kevin Saar paljastas kurikuulsa tätoveeringu

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Eesti meistrivõistluste võidukat pronksiseeriat tõmbas Pärnu võrkpalliklubi nurgaründaja Kevin Saar särgihõlmad valla ja paljastas Eesti võrkpallifolkloori läinud tätoeeringu.
Pärast Eesti meistrivõistluste võidukat pronksiseeriat tõmbas Pärnu võrkpalliklubi nurgaründaja Kevin Saar särgihõlmad valla ja paljastas Eesti võrkpallifolkloori läinud tätoeeringu. Foto: Pärnu võrkpallikubi

Üle-eelmisel kuul pakkus võrkpalliringkondades palju kõneainet Pärnu võrkpalliklubi meeskonna nurgaründaja Kevin Saare tätoveering. 

Pärast Eesti meistrivõistluste võidukat pronksiseeriat tõmbas mängumees särgihõlmad valla ja paljastas kiivalt hoitud saladuse. Paraku peavad Saare tätoveeringus pettuma need, kes lootsid näha atleedi rinnal öökulli, kuna võrkpalluri nahal ilutseb hoopistükkis lumememm.

Võrkpalluri rinnale tätoveeritud öökull sattus võrkpallihuviliste hambu Saare ja Pärnu meeskonna peatreeneri Avo Keele mõttevahetuse järel pärast Balti liiga põhiturniiri, kui Kuressaarest pärit Saar viskas nalja, et aitas meelega Saaremaa meeskonna esikohale, saamaks kodukandis finaalturniiri mängida. Keel ei jäänud vastust võlgu: „Ütleme nii, et kättemaks tuleb lühike, aga tõhus.”

Pärast veerandfinaali Riia klubiga – pärnakad võitsid selle 3:1 – küsiti Keele käest, kas mängumees on lubatud karistuse juba kätte saanud. Treeneri vastus muutus hetkega osaks Eesti spordifolkloorist: „Kevin Saar on suutnud rinna peale öökulli tätoveerida, mis on nüüd põletikus olnud nädal aega. Mis sa teed sihukesega?”

Pärast seda on Saarelt korduvalt küsitud, millal mees tätoveerimismeistrite kunstitööd teistelegi esitleb. Hooaja otsustavate pallilahingute ajal seda ei juhtunud, kuid nüüd on aeg küps.

Pesuehtne lumememm istus Pärnu tiimi pingil jaanuri lõpus Riias, kus pärnakad alistasid 3:0 kohaliku tehnikaülikooli meeskonna. Lumememm astus siinsesse võrkpallifolkloori mullu novembri lõpul, mil pärnakad kaotasid võõrsil kuivalt Saaremaale. Avo Keel märkis toona pärast kaotust, et vastased võitnuks isegi juhul, kui Urmas Tali asemel juhendanuks meeskonda lumememm. Riias tegid pärnakad mõtte ise teoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles