Pärnus käis nastik rahaautoga sõitmas

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus rahaveoautoga sõitmas käinud nastik lahkus Kalamajaka juurest täie elu ja tervisega.
Pärnus rahaveoautoga sõitmas käinud nastik lahkus Kalamajaka juurest täie elu ja tervisega. Foto: Uno Järvekülg

Eelmisel neljapäeval, 4. mail äratas Pärnu Kaubamajaka juures G4S rahavedaja Uno Järvekülje tähelepanu auto küljes rippunud voolik, mis lähemalt  uurides osutus hoopis nastikuks.

Kuna auklik tee oli pannud mõned kaasas olnud asjad kolisema, otsustas G4S rahavedaja Uno Järvekülg sõidukit kontrollida ja märkas Pärnu Kaubamajaka juures seda tehes rippuvat voolikut.

«Ilm oli vihmane ja G4Si rahavedaja Uno kannab prille, mis võisid ilmast tingitult olla väheke udused. Nii ta ei saanudki aru, mis täpselt auto küljes ripub,» rääkis G4S pressiesindaja Esme Kassak. Esmalt arvas mees, et tegu võis olla pidurivoolikuga.

Turvalisuse kaalutlusel tuli voolik üle kontrollida. «Katsus, tundus libe, isegi pigistas - arvas, et mingi juhe või voolik, et äkki tuleb õli välja. Siis hakkas sikutama ja kätte jäi ... nastik,» rääkis Kassak. Rahavedaja sai nastiku kenasti kätte ja edasi läksid nende teed lahku, priisõit sai läbi. Keegi viga ei saanud,» sõnas G4S esindaja.

Oletatavasti oli roomaja auto tagasilla külge end haakinud Pärnu haigla juures asunud muruplatsil. Nastiku avastas mees umbes kella nelja ajal järgmisel objektil, mis oli Kaubamajakas. Kassaku sõnul tegi roomaja ilmselt paar tundi autoga lustisõitu.

Enne nastiku loodusesse naasmist jõudis inkassaator temast parklas pilti teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles